"İyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz"

4. Etap Afrika Programımız Başarıyla Tamamlandı

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak, Kara kıta Afrika’da imkânsızlığın içerisinde yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize hayırseverlerin destekleri ile Şefkat Elimizi Uzatıyor, Yaşamlarına dokunuyor, gülümsemelerine şahit oluyor ve daha kolay bir yaşam sunmaya devam ediyoruz.

7-14 Ocak Tarihleri Arasında Hayırseverlerin bağışları ile Afrika Çad Ülkesinde “Ümmet Su Kuyuları” Projemiz kapsamında 13 Su Kuyusu açılışı, “Kirvem olur Musun?” Projemiz kapsamında 1200 Sünnet merasimi,  “Medreselerde Eğitim” gören 2395 Öğrenci kardeşimize Kur’an-ı Kerim hediyeleri,  15 Aileye Geçim Kaynağı Olacak Süt Keçi Hediyeleri, 57 Çocuğumuza Giyim Paketi Hediyeleri ulaştırıldı.

SU KUYULARI AFRİKA’YA CAN OLUYOR

Afrika bölgesinde yıllardır süregelen susuzluk gün geçtikçe artsa da o güzel insanlar için susuzluğun giderilmesinde yapılabilecek birçok çözüm var. Nasıl mı? Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği “Ümmet Su Kuyuları” Projesi ile Hisseli Su Kuyuları oluşturarak Afrika bölgesi için su kuyuları açıyor. Hem insanlık hem de susuzlukla mücadele eden bu bölge için büyük önem arz ediyor. Su ile ilk defa karşılaşan çocuklar bile var. Şefkat Eli Olarak, bu güzel mutlu anlara şahit olmak çocukların, gençlerin, annelerin, yaşlıların ve geriye kalan tüm halkın gözlerinde ki o sevinci paylaşmak için o bölgede yer alan farklı noktalara su kuyuları açıyor ve suya hasret gönüllere umut oluyoruz.

“BİZLER VESİLEYİZ HERŞEY SİZLERİN ESERİ”

Şefkat Eli Olarak susuzluğun ve yoksulluğun yaşandığı mazlum coğrafyalarda, kimsesiz ve sahipsiz bırakılmış Köylere Kasabalara Sizlerin Destekleriyle Yardımlarımızı Ulaştırmaya Devam Edeceğiz.

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği

“iyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz”

Ümmet Su Kuyusu | 24

Ümmet Su Kuyusu | 25