"İyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz"

Askarov Camii Afrika’da Açıldı

Sefkat Eli Derneği Camii
Şefkat Eli insani Yardım Derneği Afrika Askarov Cami

Şefkat Eli insani Yardım Derneği Olarak Yardım Faaliyetlerimiz Türkiye’mizin ve Dünyanın Dört Bir Tarafında Devam Ediyor. Kalıcı Eserler Projelerimize Her Gün Yeni Çalışmalar Ekleniyor.

Askarov Ailesinin Desteği ile Afrikalı Müslüman Kardeşlerimiz için Artık İbadetlerini Daha Rahat ve Temiz Bir Şekilde Gerçekleştirebilecekleri Bir Mescitleri Var. Bu Mescitler Aynı Zaman Bölge Halkının Hem İslami Eğitimlerini Gerçekleştirebilecekleri Birer İlim Yuvaları Cennet Bahçeleri Olarakda Kullanıyor.

“Allah’ın Mescitlerini Allaha iman Edenler, imar Ederler.”

Mafil Askarov, Guzelhan Askarov, Mafis Askarov, Melek Askarov ,Miray Askarov, Mert Askarov
Askarov Ailelerine Desteklerinden Dolayı Şefkat Eli Olarak Bölge Halkı Adına Çok Teşekkür Ederiz.

İSTER BİR METREKARE, İSTER BİR TUĞLA

SİZİNDE KILICI BİR ESERİNİZ OLSUN

BİR TUĞLA 30₺

BİR METREKARE 850₺

Aileniz, Dostlarınız veya Akrabalarınız ile beraber sizde Bir Mescit açtırabilir istediğiniz miktarda bağışta bulunarak ihtiyaç sahibi kardeşlerimize destek olabilirsiniz.

Ayrıntılı Bilgi İçin;