"İyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz"

Afrika Giyim Paketi

şefkat eli derneği giyim

Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak hayırseverlerin bağışları ile onlar yetim ve Mazlum’un yüzünü güldürmeye devam ediyoruz.

Çeşitli yardım kampanyaları düzenleyerek bayramlarda, özel günler ve doğum günlerinde Yetim, Öksüz, yardıma muhtaç kimselere giyim ve elbise desteği vermek hayatlarına dokunmak istiyoruz.

Kimi çocukların kıyafetleri yepyeni iken, kimileri yırtık, sökük kıyafetleri ile namaz kılarken, ders yaparken ve oyun oynarken dizleri yırtılmış elbiseler ile eğitimlerini sürdürmeye devam ediyor.

Bir öğrencinin veya ihtiyaç sahibinin baştan aşağı, kıyafetleri 200₺ ile tertemiz, özenli bir şekilde giydiriliyor.

Eğer sizde bir yardıma muhtaç kimselerin kıyafetlerine sponsor olmak istiyorsanız online bağış yaparak Destek olabilirsiniz.

Yolunuzu Gözleyen Bir Çift Göz ve Sizi Kurtuluş Olarak Gören Onlarca Yetim, Umutsuzlara Ümit, Yetimlere Tebessüm Olma Vakti.

Giyim Paket İçerleği Alt Üst iç Çamaşır, Gömlek Pantolon Ayakkabı ve Çorap Allah yaptığınız ve Yapacağınız Hayırlarınızı Kabul Eylesin.

Ayrıntılı Bilgi ve Online Bağış için;

online.sefkatelidernegi.org.tr