"İyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz"

Hakkımızda

Şefkat Eli insani Yardım Derneği, 2010 yılında gönüllü faaliyetlere başlayarak ve bu yola gönül vermiş arkadaşlar tarafından kurulmuş olup, 2014 yılında resmileşmiştir.

Kuruluş Amacı, Dünyanın ve Türkiye’mizin dört bir tarafında ulaşabildikleri kadar mazlum coğrafyalara, mazlum ailelere ve özellikle mazlum kalmış, yenik kalmış öksüz, yetim, savaş mağduru çocuklara ihtiyaç doğrultusunda ulaşmaktadır. Gönüllü olarak, çıkarsız, saygı sevgi ve şefkat eli ile hizmet aşkıyla her gün daha fazla çalışarak, daha çok insana ulaşarak,  haksızlığın ve adaletsizliğin karşısında dimdik durarak çalışmak en büyük gayemiz ve hedeflerimizdir.

Derneğin Faaliyet Alanı;Şefkat Eli Derneği, susuzluğun ve yoksulluğun yaşandığı mazlum coğrafyalarda, kimsesiz ve sahipsiz bırakılmış birçok hastalıkla mücadele eden kardeşlerimize insani yardım ulaştırmak, birlik ve beraberlik olgusunu yeniden canlandırmak için çalışmaktadır. Bu yardımlar insanların daha temiz ve daha güzel bir yaşam idame ettirebilmeleri için en önemli ihtiyaç olan su kuyusu açılması, kurban, gıda ve eşya dağıtımı, mescit inşaaları ve afet bölgelerinde acil afet yardım paketleri oluşturmaktadır.

Bir Cemaat Grup veya Toplukla ile Bağlantınız var mı?

Derneğimiz Türk hukuk sistemi ve Devlet tarafından denetlenmektedir. Herhangi bir cemaat, parti, grup vb. bağlantısı bulunmamaktadır. Gönüllü olarak, çıkarsız, saygı sevgi ve şefkat eli ve hizmet aşkıyla hareket etmektedir.