"İyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz"

Kurban Çalışmaları

kurban bağış yardım

Vacip Kurban, Adak Kurban, Akika Kurban ve Şükür Kurban bağışlarınız Aş Oluyor.

Kurban bayramı, Adaklarınız ve Akika Kurbanlarınızı yurtiçi ve yurtdışında islami usullere göre kesilip, yardıma muhtaç ailelere dağıtılıyor.

Dinimizin vecibesi olan kurban her yıl bir çoğumuzun üzerine vacip oluyor, kurbanlarımızı kesiyoruz…

Fakat Kurbanın asıl amacı paylaşmaktır, kimi ailelerin evinde hergün et pişerken kimi aileler ve öğrenciler bunları ayda bir tüketebiliyorlar. Kurbanın paylaşımı, konusunda üçte biri konu komşuya, üçte biri akrabalara, kalan üçte bir de kendimize pay ediliyor.

Bir çok hayırseverimiz bu konuda geçmiş zamanlarda yaşanan sıkıntılardan dolayı Kurban kesmek ve kestirmekte güvensizlik problemi içine girdiler, derneğimiz Vacip Kurbanlarınızı sizin adınıza islami usullere göre kesiyor, videoya alıp sizlere Whatsapp ve mail yoluyla ulaştırarak erzak poşetlerine yerleştirmek sureti ile ihtiyaç sahiplerine ve Kuran Medreselerinde bulunan aş evlerine dağıtıyor.

Hem Kurbanınızı kesmiş oluyorsunuz, hemde Kurban Vecibeniz yerine geliyor.

Aynı şekilde adamış olduğunuz adaklar ve akika kurbanlarınız da islami usullere göre kesilerek ihtiyaç sahiplerine pay ediliyor.

Onların sofralarında olmasanızda varmış gibi, misafir oluyorsunuz.

Kurbanlar Nerede Kesiliyor?

Yurtiçi ve Yurtdışı tercihinize göre

Kurbanlar nerelerde dağıtılıyor?

Tercihinize göre yardıma muhtaç aile ve Kuran Medreselerine.

Bir Kurban Bedeli ne kadar?

Yurtiçi Kurban Bedeli 850 TL

Yurtdışı Kurban Bedeli 650 TL.

RABBİN İÇİN KURBAN KES! KARDEŞİNE KURBAN OL!

KURBAN HİSSE BEDELİ 650₺

Ayrıntılı Bilgi ve Online Bağış için;