"İyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz"

Misyonumuz

Derneğimizin en büyük kuruluş gayesi insanlığa hizmettir. Derneğimizi özel kılan en büyük etken ise şeffaf olmamız ve sorumluklarımız doğrultusunda hareket etmemizdir.

“Veren El, Alan Elden Üstündür” düsturunu bağışçılarımızın kalbine yerleştirmek en önemli sorumluluğumuzdur. Yardıma muhtaç desteğe ve hizmete ihtiyacı olan, herkese din, dil, ırk, renk, mezhep ayırt etmeksizin ulaşmak ve bu insanların temel hak, ihtiyaç ve özgürlüklerini ihlal edilmesini önlemek, engellemek üzere çalışmaktayız.

İnsanlığa hizmet için Hayır işlerinin yaygınlaşması ve çoğalması için daima Gönüllü olarak, çıkarsız, saygı sevgi ve hizmet aşkıyla her gün daha fazla çalışarak, daha çok insana ulaşarak, destek olarak sizlerin emanetlerini en hassas bir şekilde yerine ulaştırmaya ve çalışmaya devam edeceğiz.