"İyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz"

Nebi Su Kuyusu ve Mescidi Afrika’da Açıldı

Sefkat Eli Derneği Nebi Mescidi

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Olarak Kalıcı Eserler Projemize Her Gün Yeni Çalışmalar Eklenerek Büyümeye Devam Ediyor.

NEBİ ALP ve Ailesinin Desteği ile Afrika Uganda Bölgesinde Nebi Mescidi ve Nebi Su Kuyusunun Açılışı Gerçekleştirildi. Açılan Su Kuyusu Sayesinde Müslüman Kardeşlerimiz Günlük Abdest ve Su İhtiyaçlarını Daha Rahat Bir Şekilde Karşılaya bileyecekler. Nebi Mescidi Vesilesi ile İbadetleri daha temiz bir ortamda gerçekleştirecekler Mescitler Aynı Zaman Bölge Halkının Hem İslami Eğitimlerini Gerçekleştirebilecekleri Birer İlim Yuvaları Cennet Bahçeleri Olarak da kullanıyor. Açılan Su Kuyusu ve Mescit Sayesinde Kapanmayan bir Sadaka Kapısı İnşa Edilmiş Oldu.

Şefkat Eli Olarak Nebi Alp ve Ailesine Desteklerinden Dolayı Bölge Halkı Adına Çok Teşekkür Ederiz…

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği