"İyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz"

Onlar Hayal Etti Sizler İnşaa Ettiniz Afrika Çad Porgramımız Başarıyla Tamamlandı

“Şefkat Eli insani Yardım Derneği iyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz ” Olarak Dernek Başkanımız Recep Karakaya Bey Efendinin Katılımı ve Ekip Arkadaşlarımız ile 17.10.2019 Tarihinde Mazlum Coğrafya Afrika’nın Çad Bölgesinde Suya Hasret Gönüllere Umut Olmak için Yola Koyulduk.

Sizlerin Emaneti Olan Bağışlar Neticesinde Toplam 10 Su Kuyusu Açılış, Yüzlerce Kur’an-I Kerim Dağıtımı ve Vekâletler Doğrultusunda Adak Akika Şükür Sadaka Kurbanlarının Kesimi ve Dağıtımları Gerçekleştirildi.

Binlerce Yoksul İnsana Umut Olduğunuz ve Su Kuyularının Açılması İle Kapanmayan Bir Sadaka Kapısı İnşa Ettiniz. İlim Talebelerinin Hafız Olmasına Vesile Olacak Olan Kur’an-ı Kerimler Hediyeleri ile Okudukları Her Harften Sevap Almanıza Sebep Olacaktır. Bizler İse Sizlerin Emanetleri Bizzat Yerlerine Teslim Etmenin Gurunu Yaşıyor ve Paylaşıyoruz. Rabbim Yapmış ve Yapacağınız Hayırlarınızı Kabul Buyursun.

BİZLER VESİLEYİZ HERŞEY SİZLERİN ESERİ!

Karakaya; Burada İnsanların Her Şeye İhtiyacı Var ve Bizler Bağışçılarımızın Destekleri İle Mazlum Coğrafyalarda Bulunan Müslüman Kardeşlerimize Umut Olmaya Yanlarında Olmaya Devam Edeceğiz. Bizlere Bu Güzel Hayırlara Ortak Edip Yalnız Bırakmayan Bütün Bağışçılarımıza Canı Gönülden Teşekkürü Borç Biliriz.

TÜRK VE MÜSLÜMAN HER ZAMAN BEKLENENDİR!

Şefkat Eli Olarak susuzluğun ve yoksulluğun yaşandığı mazlum coğrafyalarda, kimsesiz ve sahipsiz bırakılmış Köylere Kasabalara Sizlerin Destekleriyle Yardımlarımızı Ulaştırmaya Devam Edeceğiz.

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği
“iyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz”

Ümmet Su Kuyusu | 12

Ümmet Su Kuyusu | 14