"İyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz"

Onlar Kirvem Olur Musunuz Dediler, Sizlerde Bu Çağrıya Cevap Verdiniz!

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak “Kirvem Olur Musun” Projesi kapsamında sağlıklı sünnet organizasyonları düzenlemeye devam ediyoruz. Bu proje kapsamında 2020 yılı 7/14 Ocak Tarihleri Arasında gerçekleşen sünnet organizasyonları çerçevesinde 1200 çocuğu sağlıklı sünnet ile tanışmasına vesile olduk.

İslam’ın Nişanı Müslüman Şiar-ı Olan “Kirvem Olur Musun” Projemiz Kapsamında

1200 Çocuğun Sünnet Merasimi Gerçekleştirildi.

Sünnet Görüntüleri WHATSAPP Üzerinden Bağışçılarımıza Ulaştırıldı.

Afrika’da Sünnet Organizasyonumuza Katılan Herkese Teşekkür Ederiz

KARAKAYA; SÜNNET ORGANİZASYONLARI NEDEN AFRİKA ÜLKELERİNDE OLUYOR?

“Afrika’da Sünnetin Önemi çok büyük Neden mi? Biliyorsunuz Afrika ülkelerinin birçoğu yoğun sömürge altında, birtakım insanlar Müslümanların bulunduğu köylere gelerek çocukları kısırlaştırarak sünnet ediyorlar,  kimi zaman karşılaştığımız durumlardan insanlar 30-40’lı yaşlarında ama sünnet olamamışlar neden sünnet olmadınız diye sorduğumuz zaman bizlere söyledikleri doktorlar bizi burada sünnet ederken kısırlaştırıyorlar bizler artık bunları istemiyoruz Rabbimiz inşallah bizleri affeder, neslimizin kısırlaştırılmaması için bizde Müslüman bir doktorun buraya gelip bizi sünnet etmelerini bekliyoruz diyorlar. Afrika’da sünnet’ sağlıklı bir nesil ve hidayete vasile oluyor. Sizlerinde desteklerini bekliyoruz.”

Kirvem Olur Musun? Sünnet Organizasyonu |