"İyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz"

Şefkat Eli Derneği 2020 Suriye İftariyelik Dağıtım

Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak, 2020 Ramazan’ı Şerif Ayı iftar Programlarımızla Yetime, Yoksula, Mazluma, Umut ve “”  Olup Suriyeli Kardeşlerimizin İftar Sofralarına Bizleri Ortak Eden Bütün Kıymetli Bağışçılarımıza Teşekkür Ederiz…

“Ramazan Paylaşınca Güzel” sloganıyla yardıma muhtaç Müslümanların yanlarında, sofralarında olmaya devam ediyoruz, ihtiyaç sahipleri için iftar sofraları kuruyor, kumanya yardımları gerçekleştiriyoruz. Suriye’de her gün binlerce kişinin yaralanabileceği iftar sofraları kuruyor ramazanı paylaştıkça güzelleştiriyoruz.

Peygamber Efendimiz (S.A.V.) özellikle Ramazan ayında en eftal makbul amelin bir oruçluya iftar ettirmek oldugu hadis kaynaklarında yer almaktadır ve Bununla Birlikte şu mujdeyi vermiştir.

(“Kim Bir Oruçluya iftar Ettirir ise Annesinden Doğduğu Gibi Tertemiz Olur Günahları Af Olunur”)

Oruç Derki Niyetim Sizi Aç Bırakmak Değil,Niyetim Size Açın Halini Anlatmaktır.