"İyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz"

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği 2020 Ramazan Çalışmaları

Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak 2020 yılı Ramazan Ayı çalışmaları kapsamında “Ramazan Paylaşınca Güzel” Sloganıyla Afrika’da Yemen’de Suriye’de Filistin ve Gazze’de binlerce iftar sofraları  kuruldu, Kumanyalar dağıtıldı, siz kıymetli bağışçılarımızın ulaştırmış olduğu zekat, fitre, sadaka bağışlarınızın dağıtımları gerçekleştirildi. Afrika’da Arakan’da Suya hasret gönüllere su kuyuları açarak temiz ve sağlıklı suya kuyularının açılışları gerçekleştirildi. İlim talebelerine Hafız olmalarına vesile olacak Kur’an-ı kerim hediyeleri  ulaştırıldı. Kardeşlerimize Bayrama Hazırlamak için yüzlerce çocuğumuza giyim paketi hediyeleri ve ayakkabılar ulaştırıldı. Ramazan’ın Bereketi Paylaşarak on binlerce ihtiyaç sahibinin gönüllerine dokunarak hayır sahipleri için dualarını aldık.

Bizler Vesileyiz Herşey Sizin Eseriniz.

Teşekkür Ederiz…

Şefkat Eli insani Yardım Derneği

“iyi Uzanan Şefkat Eliniz”