"İyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz"

Suriye’ye Kışlık Yardımlarımız Devam Ediyor

Şefkat Eli Suriye Kış Çalışmaları

Suriye’de Esed rejimi, Rusya ve İran destekli teröristlerin katliamları altında yaşayan İdlib’deki bombardımandan kaçan ailelere, Şefkat Eli Derneği tarafından kışlık yardımlar gerçekleştirildi.

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Olarak, İdlib kırsalı Binnish bölgesinde zorlu kış şartları altında mücadele eden ihtiyaç sahibi aileler için Döşek, Battaniye, Elbise, Bot, Çizme ve Güğüm vb. ihtiyaç malzemelerinin dağıtımları devam ediyor.

KIŞLIK YARDIMLARI DEVAM EDECEK

Şefkat Eli Derneği olarak,  Her yıl kış çalışmaları kapsamında başta Türkiye olmak üzere dünyanın birçok bölgesine yardım ulaştırıyoruz. Suriye’de kış yardımı dağıtımlarımıza önümüzde ki günlerde de devam edeceğiz inşallah. desteğini sağlayan herkese çok teşekkür ederiz.

SİZDE SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE HAYATTA KALMA
MÜCADELESİ VEREN KARDEŞLERİMİZE DESTEK OLUN!

İhtiyaç sahiplerine Atkı, Bere, Eldiven ulaştırmanın bedeli 10₺, Çizme – Bot bedeli 35 ₺, Battaniye ulaştırmanın bedeli 50₺, Döşek ulaştırmanın bedeli 50₺, 1 Çuval UN bedeli 110₺, 1 Paket 10’lu Ekmek Ulaştırmanın Bedeli 3₺, 1 çuval kömür Ulaştırmanın bedeli 35₺,  Soba 4 Boru Ulaştırmanın Bedeli 100₺, Güğüm Ulaştırmanın Bedeli 20₺, ailelerin yaşaya bilecekleri çadır evler için fiyatlarda 1500₺ olarak belirlendi.

Ayrıntılı Bilgi ve Bağış için;