"İyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz"

RABBİN İÇİN KURBAN KES! KARDEŞİNE KURBAN OL!

Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak, Kurban Kesim Organizasyonlarını Türkiye, Afrika, Yemen ve Arakan Bölgelerinde Yürütmekteyiz. Şefkat Eli olarak Bağışlanan Vacip Kurbanları Her Yıl Kurban Bayramında kesiyor, Adak, Akika ve Şükür Kurbanlarınızı ise yıl boyunca ihtiyaç sahipleri için kesip Ulaştırıyoruz.

KURBAN BAĞIŞLARINIZ NASIL KESİLİYOR?

Vacip Kurban, Adak Kurban, Akika Kurban ve Şükür Kurban bağışlarınız Afrika Ülkelerinde bizzat dernek yetkililerimiz tarafından İslami kurallara uygun bir şekilde kontroller eşliğinde kesilmektedir. Kesilen Kurban etleri bölge durumlara göre değerlendirilip yetimhanelere, okullara veya bölgedeki ihtiyaç sahibi kimsesizlere ve yoksulluk çekenlere ulaştırılmaktadır.

KESİLEN KURBANLARDAN HABERDAR NASIL OLUNUYOR?

Adak Kurban, Akika Kurban ve Şükür Kurban bağışlarınız derneğimize ulaşmasının ardından ortalama bir hafta içerisinde kesilmektedir. Bağışçılarımızın isteklerine göre Whatsapp – Mail adreseleri üzerinden kesim videoları ve fotoğrafları ekiplerimiz aracılığı ile tarafınıza ulaştırılmaktadır.

KURBANINIZI NASIL BAĞIŞLAYA BİLİRSİNİZ?

Vacip Kurban, Adak Kurban, Akika Kurban ve Şükür Kurban bağışlarınızı online.sefkatelidernegi.org.tr  sitesi üzerinden online olarak yapabilir, derneğimizin resmi banka hesap numaralarına  EFT/Havale yoluyla ulaştırabilir, yada dernek merkezimizi ziyaret ederek elden teslim edebilirsiniz.

AFRİKA’DA KESİLECEK KURBANLARINIZ İLE NELER OLACAK

Açlıktan Tüm Kaburgaları Sayılan Çocuklara Müslümanlığı Tanıtıp,
Sevdirmenize Vesile Oluyor. Kestiğiniz Kurban Derileri Değerlendirilip İmamlarımıza Destek Oluyor.
Onların Hristiyan Köylerde Müslümanlığı Yaymalarına Vesile Oluyorsunuz.
Bir Hayat Kurtarıp, Başka Bir Hayata da Kendi Yolunuzda Can Veriyorsunuz.
Onların Çöpe Atacak Yiyecekleri Olmadığı Gibi Çöpten Alıp Karınlarını Doyurabilecek Yiyecekleri De Yok.
Gelin Bu Bayram Onları Et’le Tanıştıralım.

RABBİN İÇİN KURBAN KES!

KARDEŞİNE KURBAN OL!