"İyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz"

Ümmet Su Kuyuları

şefkat eli su kuyusu
ümmet su kuyuları

Şefkat Eli insani Yardım Derneği, olarak hayırseverlerin bağışları ile mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimiz için ihtiyaçlı bölgelere su kuyuları açıyoruz.

Şefkat Eli insani Yardım Derneği, Afrika ve Asya’daki kuraklık, susuzluk ve kirli su problemini ortadan kaldırmak için hayırseverlerin bağışları ile açılan su kuyularına her geçen gün yenilerini ekleyerek insanlara temiz suya kavuşturmaya devam ediyor.

AFRİKA’DA İNSANLARIN %66’SI KURAK YERLERDE SUSUZLUK SORUNU YAŞIYOR

Şefkat Eli, insanların temiz ve sağlıklı suya kavuşabilmesi için çalışıyor sebebi ise Dünya’da büyük bir sorun haline gelen kuraklıklar ve susuzluklar. Afrika ve Asya’da temiz ve sağlıklı olarak bulunamadığı için her gün büyüyerek büyük bir krize dönüşüyor ve yüzlerce insan kirli sulara bağlı Kolera, tifo, dizanteri, zatürre gibi hastalıklar nedeniyle ölüyor. Başta Afrika ülkeleri olmak üzere maddi durumu iyi olmayan insanlar çamurlu ve dere kenarlarında birikmiş olan suları kullanmak ve içmek zorunda kalıyor. Asırlarca Anadolu’yu abisi, kardeşi bilmiş mazlum coğrafyalara sahip çıkmak bizler için çok önemli.

KADINLAR VE ÇOCUKLAR SUYA ULAŞABİLMEK İÇİN KİLOMETRELERCE YÜRÜYOR

Kendimizi ve ailemizi düşünelim, hayal edelim her gün evimize su getirebilmek için kilometrelerce yollar yürüdüğünüzü, Afrika coğrafyasında kadınlar ve çocuklar 4 ila 6 saat arasında yürüyerek dere ve yol kenarlarından bulabildikleri suları bidonlara doldurarak bisiklet ya da kendi güçleriyle ellerinde veya kafalarının üstlerinde taşıyarak su ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorlar.

SUYA HASRET GÖNÜLLERE UMUT OLUN!

Su Kuyusu Bedeli 15.000₺

Su Kuyusu Hisse Bedeli 250₺

Aileniz, Dostlarınız veya Akrabalarınız ile beraber sizde bir Su Kuyusu açtırabilir ya da “Su Kuyularına” istediğiniz miktarda bağışta bulunarak ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin suya ulaşması için gerekli çalışmalara destek olabilirsiniz.

Ayrıntılı Bilgi ve Online Bağış için;

online.sefkatelidernegi.org.tr