"İyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz"

Umutla Bekleyen İnsanlara Ulaşmanın Sevincini Yaşadık

Şefkat Eli Afrika

“Şefkat Eli insani Yardım Derneği iyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz ” Olarak Şefkat Eli Ekipleri ve Almanya Gönüllülerimizden İkbal Karanfil ve Gönül Yapı Hanım’ın Katılımıyla ile Mazlum Coğrafya Afrika’nın Uganda Bölgesinde insani Yardım Organizasyonu Gerçekleştirildi.

Almanya’dan Gelen Misafirlerimiz Eşliğinde Sizlerin Emaneti Olan Bağışlar Neticesinde 1 Mescit, 6 Su Kuyusu, 100 Aileye Gıda Dağıtımı, 400 Öğrenciye Kur’an-I Kerim Hediyeleri, 7 Aileye Geçim Kaynağı Olacak Süt Keçi Hediyeleri, 76 Çocuğumuza Giyim Paketi Hediyeleri, 100 Çocuğumuza Ayakkabı Hediyelerinin Dağıtımı Yapıldı.

BİNLERCE YOKSUL İNSANA UMUT OLDUK

Açılan Su Kuyuları ve Mescitlerle Kapanmayan Bir Sadaka Kapısı İnşa Edildi. Süt Keçileri Hediyeleriniz ile Afrikalı Aileler Geleceğe Umutla Bakacak, Kendilerine Olan İnançları Artacak. İlim Talebelerinin Hafız Olmasına Vesile Olacak Olan Kur’an-ı Kerimler Hediyeleriniz ile Bir Çok Hafız Talebe Yetişecek, Giyim Paketi Hediyeleriniz İle Afrikalı Çocukların Yüzlerini Güldürüp Yaralarını Sarmamıza Vesile Olan Bizlere Bu Duyguları Yaşatan Bağışçılarımıza Çok Teşekkür Ederiz.

ALMANYA GÖNÜLLÜLERİMİZİN DUYGULARI;

İkbal Karanfil; Bugün Burada Olmanın Hem Hüznünü Hem Sevincini Yaşıyorum. Bizler Çok Lüks İçerisinde Yaşamlarımızı Sürdürüyoruz ve Elimizde Olan Nimetlerin Değerini Maalesef ki bilmiyoruz. Burada En Çok Etkilendiğim Durumlardan Birisi Çocukların Su Kuyularının Açılışlarında Yaşadıkları Sevinç oldu. Günümüz Çocuklarının Her şeyleri var ama mutlu edebilmek maalesef ki zor, kara kıta Afrika’daki çocukları mutlu etmek için bir elbise veyahut bir ayakkabı hediyesi yeterli oluyor. Mutlulukları ve heyecanları gözlerinden belli oluyor. Bizleri bu imkânı sunan insanlara yardımlarımızı ulaştırmamıza vesile olan Şefkat Eli Derneğine Çok Teşekkür Ediyorum. İyiki sizleri tanımışım diyerek cümlelerine son verdi.

“BİZLER VESİLEYİZ HERŞEY SİZLERİN ESERİ”

Şefkat Eli Olarak susuzluğun ve yoksulluğun yaşandığı mazlum coğrafyalarda, kimsesiz ve sahipsiz bırakılmış Köylere Kasabalara Sizlerin Destekleriyle Yardımlarımızı Ulaştırmaya Devam Edeceğiz.

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği

“iyiliğe Uzanan Şefkat Eliniz”

Mescid-i Abdullah |

Ümmet Su Kuyusu | 15